Reactie De Bock: "In een flow"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 1 reacties
De Bock: "In een flow"
Foto: © SC

Een tevreden Laurens De Bock stond Voetbalkrant.com te woord na de zege van Lokeren tegen Beerschot. Mokulu bracht Lokeren in extremis voorbij Beerschot. "Winnen dankzij de flow waarin we zitten."

Sander De Graeve in Lokeren

"Die overwinning halen we op het einde binnen door de goede flow waarin we zitten", aldus De Bock. "We kwamen ook de hele wedstrijd amper in de problemen, de verdediging stond er. We hadden ook steeds het overwicht. Persoons had pech dat hij in de weg stond of het was al vroeger 1-0."

De Bock geloofde ook voor de rode kaart van Wuytens nog in de zege: "Je moet er altijd in blijven geloven. We kregen wel het gevoel dat het vanavond misschien net niet zou zijn."

Lokeren haalt zes overwinningen op een rij: "Dat zagen we alleszins zes wedstrijden terug niet aankomen. Deze reeks toond aan dat we op de goede weg zijn. De groep werkt er hard voor en we verdienen elk van die zeges."

De Oost-Vlamingen staan nu gedeeld tweede: "Dat gaan we zo lang mogelijk proberen vasthouden, er komen wel wat moeilijke wedstrijden aan maar play-off 1 blijft de doelstelling."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties