Papa Sene: "Heb ambitie om in eerste te spelen"

Christophe van den Boom
| 3 reacties
Papa Sene: "Heb ambitie om in eerste te spelen"
Foto: © SC

Roeselare kwam tegen Westerlo niet verder dan een gelijkspel. Papa Sène werd een halfuur voor affluiten de strijd in geworpen, maar hij was voor de wedstrijd nog onzeker. De Senegalees revalideerde van een zware keelontsteking.

Het was niet zeker of de spits zou kunnen aantreden, want hij was net uit het ziekenhuis. “Met een zware keelontsteking moest ik er drie dagen verblijven. Ik kon nauwelijks eten en drinken. Na het slikken van zware medicijnen, geraakte ik dan toch fit. Maar uiteraard was dat niet de beste voorbereiding om aan de wedstrijd te beginnen”, verklaarde hij aan Het Nieuwsblad.

De 22-jarige speler van Roeselare kampte dit seizoen al met meer pech. In de voorbereiding had hij last van een spierblessure, maar de Senegalees liet zich niet kisten. “Ik ben opnieuw gezond en ik leef nog”, lachte hij. “Het leven is niet altijd rozengeur en maneschijn. Ik word iedere morgen goedgemutst wakker en laat me niet vlug uit de lood slaan door ziekte of een blessure.”

Na een avontuur bij Cercle Brugge belandde de speler vorig seizoen op huurbasis bij Roeselare. “Of ik nog ambitie heb om op het hoogste niveau te spelen? Natuurlijk, daar moet je niet aan twijfelen. Bij Cercle heb ik het niet volledig waar kunnen maken, maar ik hoop op een nieuwe kans”, besloot Sène.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties