Spaanse pers zet Mourinho onder druk

Pieter Vierstraete
| 9 reacties
Spaanse pers zet Mourinho onder druk
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Real Madrid kreeg zaterdag tegen Betis een 1-0 nederlaag aan de broek gesmeerd, waardoor de Koninklijke nu elf punten achterstand kent op Barcelona. Trainer José Mourinho komt in Spanje zwaar onder vuur te liggen.

De Portugese stertrainer wordt ervan verdacht volgend jaar te willen vertrekken. Maar ook de sfeer in de spelersgroep wordt in vraag gesteld. “Ik werk op de manier waarop ik dat altijd doe. Natuurlijk zijn de spelers blijer als de resultaten goed zijn, maar verder is alles normaal“, pareert Mourinho.

“Ik heb een zeer goede relatie met voorzitter Florentino Pérez en algemeen directeur José Ángel Sánchez", vervolgt Mourinho. "Ik doe mijn uiterste best en de mensen van de club moeten aan het einde van de rit beslissen of ze tevreden zijn. Na het seizoen volgt een evaluatie, het is mogelijk dat men niet blij is met mijn werk en dat ze vinden dat er dingen beter kunnen. Dat zien we dan wel”, besluit de Portugees.


Over de geruchten rond een nakend vertrek was Mourinho duidelijk en bits: “Dat zijn jouw woorden. Wat kan ik zeggen? Moet ik je een leugenaar noemen? Jij vindt me misschien geen goede coach, maar ik ben voor honderd procent een professional en ik accepteer niet dat jij zegt dat ik het niet ben.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties