Reactie Kujovic: "Bij momenten dramatisch"

Kujovic: "Bij momenten dramatisch"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Vladan Kujovic stond alweer in doel bij Club Brugge. De doelman zag twintig minuten voor affluiten Pedersen de gelijkmaker scoren. Kujovic zag ook dat Club Brugge in de tweede helft geen al te beste beurt maakte.

"We hebben met veel inzet gespeeld in de eerste helft, maar toch bereiken we nog niet het niveau dat we moeten halen. Er is een duidelijk gebrek aan vertrouwen en het geloof in eigen kunnen is zoek. De tweede helft moet je kritisch bekijken, het was niet goed en bij momenten dramatisch", vertelde hij. "Ik ben nu alvast ontgoocheld over deze prestatie. Op veertien dagen hebben we nu vijf wedstrijden gespeeld en daarin werden er veel nieuwe spelers op het veld gebracht. Ik moet wel mijn complimenten geven aan de jongeren, ze hebben onder druk getoond dat ze er staan."

"Dit is een proces waar we doormoeten, ik begrijp de ontgoocheling van de supporters, dit is normaal met de behaalde resultaten. Door de nieuwe trainer is het een totaal ander denken en werken, de spelers moeten zich aanpassen. Tot Nieuwjaar moeten we proberen zoveel mogelijk punten te pakken, zowel met slecht of goed voetbal. Vanaf januari verwacht ik iedereen terug fit en met de Play-Offs in aantocht moet je positief blijven. Nu moet je bij die eerste zes eindigen en dan kan er nog veel gebeuren in die Play-Offs."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties