Reactie Van Der Bruggen: "Resultaten zullen snel volgen"

Robby Morren
Robby Morren
| 4 reacties
Van Der Bruggen: "Resultaten zullen snel volgen"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Hannes Van Der Bruggen speelde een goede wedstrijd tegen OH Leuven. Toch was hij niet tevreden na de wedstrijd want volgens hem verdiende Gent de overwinning. "De resultaten zullen nu snel volgen", voorspelt hij.

Robby Morren in Leuven

"Ik vind de 1-1 geen terechte uitslag. Wij hadden veel kansen tijdens de eerste helft, aan de pauze had de partij al gespeeld kunnen zijn. We hadden zeker 3 of 4 open doelkansen maar die gingen er niet in en dan blijft het 1-1. Ik vond ons beter, ook op fysiek vlak ondanks onze zware bekerwedstrijd van woensdag."

"Ook tijdens de tweede helft hebben we nog veel dreiging gebracht maar het bleef jammer genoeg 1-1." Gent slikte de tegengoal nogal makkelijk. "Karel Geraerts kreeg daar wat veel ruimte en kon iets te gemakkelijk trappen. Ik denk zelfs dat die bal door iemand zijn benen gaat. Ach, dat gebeurt nu eenmaal."

Resultaten zullen snel volgen
"Het is hoopgevend wat we tegen OH Leuven laten zien hebben. Als we zo verder blijven spelen, zullen de resultaten snel volgen. Ik denk dat iedereen ziet dat we vorderingen maken. We weten dat die zege in de competitie wel zal komen als we zo blijven verder spelen. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties