Reactie Wenger: "Vijfde ref niet geconcentreerd"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 0 reacties
Wenger: "Vijfde ref niet geconcentreerd"
Foto: © SC

Arsène Wenger was niet helemaal ontevreden na het 2-1 verlies tegen Olympiakos Piraeus. De Franse oefenmeester zag een goede eerste helft van zijn ploeg. Wel ontevreden was hij over het doelpunt van Maniatis.

“Het was helemaal geen corner, Szczesny raakt die bal niet, hij ging via de paal buiten. Ik ben niet tegen die vijfde refs aan de goal maar dan moeten ze wel geconcentreerd blijven. Vandaag was dat niet het geval”, aldus Wenger aan ITV. Maniatis kon scoren op die onterechte hoekschop.

De coach van Vermaelen was tevreden met de jongelingen die gisteren in actie kwamen zoals Meade en Coquelin: “Sommige jongeren deden het een uur lang goed, dat is heel positief. Ook Rosicky, die zes maanden niet speelde, had een goede 45 minuten tegen Olympiakos.”

Na de rust viel Arsenal wat terug: “We hadden een sterke eerste helft en kwamen ook op voorsprong via Rosicky. Na de rust kwamen we fysiek wat terug omdat enkele spelers het niveau niet gewoon waren. We kregen nog twee, drie kansen maar vergaten een tweede keer te scoren.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties