Casillas denkt nog aan Spaanse titel

Casillas denkt nog aan Spaanse titel
Foto: © SC

Iker Casillas legt zich nog niet neer bij de suprematie van Barcelona in de Spaanse Primera Division. De keeper van Real Madrid wil het gat met Barcelona en Atletico Madrid verder blijven verkleinen en gelooft nog in de kansen van zijn club op een nieuwe titel.

Vorig jaar werd Real Madrid kampioen, maar dit jaar staat het voorlopig elf punten achter op grote concurrent Barcelona. Tussen hen in staat ook nog Atletico Madrid, die vorig weekend wel met 2-0 verloren tegen De Koninklijke. Op de website van Real Madrid staan verklaringen te lezen van Iker Casillas. “Het is zonde dat we zo ver achter Barcelona en Atletico staan, maar zo is het nu eenmaal. We moeten onze aandacht nu op de competitie en de beker zetten en het puntenverschil met de ploegen boven ons verkleinen”, aldus de keeper van Real Madrid.

Binnen twee weken volgt ook de loting voor de achtste finales van de Champions League. Daarover is de doelman kort: “De tegenstander wordt sowieso een sterke ploeg, maar we hebben nog tot februari om ons daar op voor te bereiden.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties