Reactie Overmeire: "Die 7 overwinningen is verleden tijd"

Robby Morren
Robby Morren
| 0 reacties
Overmeire: "Die 7 overwinningen is verleden tijd"
Foto: © SC

Killian Overmeire kijkt vooruit. Na de nederlaag tegen KV Mechelen richtte hij zich onmiddellijk op de wedstrijd tegen AA Gent. Ook over de reeks van 7 overwinningen wilde hij niets meer horen.

Robby Morren in Mechelen

"Het is jammer dat we snel in de tweede helft al snel die tweede goal tegen kregen in de omschakeling. Onze aansluitingstreffer kwam iets te laat, we hadden eerder wakker moeten schieten om kans te maken op een gelijkspel."

Toch waren de Oost-Vlamingen nog heel dicht bij een punt want Maric trapte in de slotfase een vrije trap pal op de kruising. "Naar het einde van de wedstrijd toe zat er misschien nog wel een punt in. Het mocht niet zijn vandaag", sakkerde Overmeire.

0 op 6
Na de indrukwekkende 21 op 21 blijft Lokeren nu achter met 0 op 6 en dat realiseert de aanvoerder zich maar al te goed. "We mogen niet blijven praten over onze reeks van 7 overwinningen, dat is het verleden en het is de toekomst die telt. We staan nu wel met 0 op 6."

AA Gent
Ondanks het puntenverlies blijft Lokeren stevig in de top zes. "De andere uitslagen zijn eigenlijk nog vrij gunstig. We hadden tegen KV Mechelen een goede zaak kunnen doen. We weten op wie we ons moeten concentreren. Volgende week wacht ons een belangrijke thuiswedstrijd tegen Gent, daar moeten we ons nu op richten."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties