Benat: "Xavi is even belangrijk als Messi"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 8 reacties
Benat: "Xavi is even belangrijk als Messi"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Benat neemt het straks met Betis op tegen Barcelona. Bij Barça was er veel te doen over het al dan niet fit geraken van Lionel Messi. Uiteindelijk kan het Argentijnse godenkind toch spelen. Benat vindt echter dat Xavi even belangrijk is voor Barcelona.

“Messi is diegene die het verschil maakt maar we mogen Xavi niet vergeten. Hij zorgt ervoor dat de hele ploeg op zijn niveau speelt. Ik schat hem even hoog in als Messi”, aldus Benat aan Marca.

De middenvelder is er wel van overtuigd dat Messi de beste speler ooit is: “Hij is echt de beste voetballer ooit. Hij kan alles, links of rechts, het maakt hem niet uit. Onderschat ook zijn kopspel niet.”

Benat denkt dat Betis kans maakt om Barcelona te verslaan: “Het is zeker geen Mission Impossible. Ik herinner me dat hetzelfde gezegd werd voor de wedstrijd tegen Real. We werkten echter hard en speelden zonder angst.” Betis won die match met 1-0.

“We moeten vooral de weinige kansen die we gaan krijgen afmaken. Barcelona weet dat we het hen in het verleden ook al moeilijk maakten.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties