"Verschrikkelijk imago dankt Real aan Mourinho"

Mathias Dumarey
| 18 reacties
"Verschrikkelijk imago dankt Real aan Mourinho"
Foto: © SC

Carlos Gonzalez, de voorzitter van tweedeklasser Cordoba CF, heeft het niet voor Real Madrid. De man doet zijn uitspraken in de aanloop van het bekertreffen van zijn ploeg tegen grote rivaal FC Barcelona.

Carlos Gonzalez is duidelijk een nieuwe Barcelona-adept want de man zong gisteren nog alle lof over de Catalaanse tegenstander van zijn ploeg Cordoba in de Spaanse Copa del Rey. Vandaag haalt hij dan weer Real Madrid door de mangel. Vooral José Mourinho, trainer van Real Madrid, moet het ontgelden.

"Het gaat momenteel niet goed met Real Madrid. Een aantal jaren geleden kwamen er bij Real spelers uit de academie en moest Barcelona de grote namen aankopen. De resultaten daarvan waren heel duidelijk zichtbaar. Nu is de situatie helemaal omgekeerd", zegt Gonzalez.

"Het is nu Real dat de spelers moet kopen en Barcelona dat eerst naar zijn eigen jeugd kijkt. Dat is ook de reden waarom vooral Barcelona zo succesvol is de jongste jaren. Alles aan Mourino irriteert me momenteel. Dankzij hem hebben ze nu een verschrikkelijk imago in voetballand. Ik vind het negeren van de eigen jeugdopleiding een kapitale fout", aldus nog Gonzalez die eigenlijk een lidkaart heeft van Real Madrid.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties