Reactie Verbist wil degradatie vermijden: "Vechten tot laatste snik"

Robby Morren
Robby Morren
| 1 reacties
Verbist wil degradatie vermijden: "Vechten tot laatste snik"
Foto: © SC

Bram Verbist behoedde Cercle voor een nederlaag tegen Lierse. Hij stopte een strafschop en dat was het kantelmoment van de match, zo vond zijn coach Foeke Booy. De doelman benadrukt dat hij de degradatie absoluut wil vermijden.

Robby Morren in Lier

Bram Verbist koos de juiste hoek en redde de strafschop van Saidi knap. "Ik kijk altijd naar de keeperstrainer maar die stak zijn armen in de lucht, hij wist het niet. Ik ben dus op mijn gevoel moeten afgaan en dat is goed uitgedraaid. Ik had ook geluk dat de bal iets van de grond kwam want dat is voor een doelman makkelijker dan een bal die hoog of over de grond komt."

"Als het met die strafschop 2-0 zou geworden zijn, dan had het heel moeilijk geweest. Ik ben blij dat we op het einde nog de 1-1 scoorden maar toch ben ik vooral ontgoocheld want we hadden heel graag gewonnen."

"Tegen Lierse speelden we niet zo goed maar wa moeten de drie punten eens kunnen pakken. Voetbal is een ploegsport, we moeten dit met de hele ploeg proberen op te lossen." 

Vereniging telt
Foeke Booy voerde verscheidene wijzigingen door in zijn elftal. "De trainer maakt de keuzes. Het maakt niet uit wie er speelt. Het is de Vereniging die telt. De doelman wil  de degradatie te allen prijze vermijden. "Ik ben nu al 6 jaar bij Cercle, dan heb je toch een band opgebouwd. Ik zal blijven vechten tot de laatste snik."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties