Samy: "Er komen zeker vijf nieuwe spelers"

Samy: "Er komen zeker vijf nieuwe spelers"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Maged Samy was teleurgesteld na het late gelijkspel tegen Cercle Brugge. Een dag later was hij echter alweer strijdvaardig en beloofde de fans van Lierse dat de club zeker in eerste klasse zal blijven. En er is versterking op komst.

"De competitie is nog lang niet gespeeld. Er zijn nog tien matchen te gaan en onderaan het klassement staat alles dicht bij mekaar", aldus Samy in HLN. Hij belooft ook dat er nieuwe spelers na de winterstop zullen komen. "Onze trainer Hany Ramzy vraagt vier tot vijf nieuwe spelers. Zo veel zullen er in januari ook minstens komen."

"Mogelijk zijn er daar bij van mijn Egyptische club Wadi Degla, die momenteel in België op stage is. Een van de volgende dagen wordt beslist wie in aanmerking komt. We praten ook met Standard en Anderlecht over het lenen van spelers die bij hen overbodig zijn. Namen noem ik niet. Voorlopig gaat het ook nog maar om verkennende gesprekken. Verder verwachten we eerstdaags enkele testers. Sommigen van hen zijn vrije spelers, sommigen niet. Ook hier wacht ik nog even met namen geven. Eén ding kan ik wel zeggen: de meeste van de jongens op ons lijstje hebben al ervaring op de Europese velden."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties