Reactie Pedersen: "Wou Xavier mooi afscheid geven"

Pedersen: "Wou Xavier mooi afscheid geven"
Foto: © SC

Nicklas Pedersen is één van de intelligentste spelers van onze competitie. Dat bewees hij tegen Gent nog maar eens. De Deen scoorde, maar liet zijn ploeg ook voetballen met passes in één tijd, slimme loopbewegingen en door de bal op cruciale momenten bij te houden.

Pedersen scoorde een mooie goal en vierde daarbij uitbundig. "Het was ook al drie matchen geleden dat ik nog kon scoren en tegen Standard miste ik een grote kans. Ik wou er echt één maken vanavond. Ook omdat het de laatste match was van onze kapitien, Xavier Chen. Hij was belangrijk voor onze ploeg en ik wou hem een mooi afscheid geven. Dat was toch een extra motivatie", aldus Pedersen.

Ook de assist van Destorme mocht er zijn. "Perfect", gaf hij zijn ploegmaat lof. "Het was een fantastische bal van hem. En mijn loopactie was ook goed. Ik ben wel ontgoocheld dat ik geen tweede maakte, want ik heb toch wel wat kansen gehad. We hadden de wedstrijd sneller 'dood' moeten maken met een tweede en derde goal, maar dat wou niet lukken."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties