Sneijder ontkent geruchten rond overgang naar Tottenham

Nicolas Delacourt
| 2 reacties
Sneijder ontkent geruchten rond overgang naar Tottenham
Foto: © SC

Dinsdagmorgen brachten de Italiaanse media het nieuws naar buiten dat Wesley Sneijder persoonlijk een akkoord zou hebben bereikt met Tottenham Hotspur. Dit wordt ten stelligste ontkend door de Nederlandse topvoetballer.

De middenvelder heeft nog weinig toekomst bij Internazionale en lijkt in de winter of na dit seizoen Milaan te zullen verlaten, olgens de Italiaanse media naar Tottenham.

"Niets, maar dan ook niets van waar”, reageert het kamp-Sneijder in de Nederlandse media. Sneijder zou zelf contact hebben gelegd met de leiding van Inter, om de zaak op te helderen.

Hij heeft het ’nieuws’ direct ontkracht. Mogelijk zal hij dat nog vaker doen, want Sneijder is de laatste maanden ook meermaals genoemd als doelwit van Manchester United, Anzhi Makhachkala, Paris Saint-Germain en Atlético Madrid.De Nederlander verdient in Milaan circa tien miljoen euro per jaar en dus zijn niet veel verenigingen in staat hem aan te trekken.

Waar Sneijders toekomst ligt blijft voorlopig nog onduidelijk. Zelf heeft hij alleen losgelaten dat hij zijn situatie bij i Nerazzuri betreurt: over andere competities heeft hij niet gesproken.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties