Van Nerom verlaat Sterrebeek

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 0 reacties
Van Nerom verlaat Sterrebeek
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Vierdeklasser Sterrebeek mag op zoek naar een coach voor volgend seizoen. Nicolas Van Nerom aanvaardde een voorstel van een club uit een hogere divisie maar doet wel het seizoen nog uit bij Sterrebeek, dat meldt de club in een persbericht.

"Nicolas Van Nerom, inmiddels twee en een half jaar aan de slag bij KOVC Sterrebeek zal na het einde van dit seizoen de club verlaten. Nicolas is samen met Dirk Peremans en Dirk Demessemaeker van bijzonder belang geweest in de steile groei van de club. Vorig jaar bereikten we het hoogtepunt uit onze geschiedenis, kampioen in eerste provinciale en promotie naar de nationale reeksen."

"Na een carriere van 10 jaar, deels as speler, deels als trainer, heb ik een ongelofelijke tijd gehad in Sterrebeek", aldus Van Nerom. "Dat Voorzitter Vandenplas me de kans gaf om hier mijn trainerscarrière te starten zal ik nooit vergeten en creëert een bijzondere en voorname band met deze club. Ik kreeg een zeer aantrekkelijk aanbod van een andere club in een hogere reeks en na lang twijfelen en in volledige transparantie met Yves heb ik uiteindelijk deze week de knoop doorgehakt."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

3e amateurliga B

Nieuwste reacties