De Corte: "De spelers moeten elkaar leren aanvoelen"

De Corte: "De spelers moeten elkaar leren aanvoelen"
Foto: © SC

Wim De Corte heeft met Beerschot nog acht levensbelangrijke wedstrijden te spelen. Dit weekend te beginnen met Kortrijk, waar er direct op punten gerekend wordt.

"De goede sfeer die er op stage was, werd de voorbije week doorgetrokken", vertelt De Corte op de website van de club. "Er werd goed getraind, ik heb veel strijd gezien. Het is nu zaak die gretigheid door te trekken naar de komende wedstrijden."

Beerschot heeft toch wat veranderingen ondergaan en het is zaak daar nu een team van te maken. "Als je kijkt naar de wedstrijd op Standard zijn er nu zeker tien andere namen in de selectie. Dit heeft uiteraard een positief effect op de kwaliteit van de ploeg. Nu moeten zij mekaar ook tijdens de wedstrijden leren begrijpen, elkaars spel aanvoelen. Als ploeg groeien in de match kan ook nooit van bij de eerste moment."

"Kortrijk is de moeilijkst te bespelen ploeg uit de competitie. Dat is al meermaals gebleken. Ze vormen een stevige ploeg en zijn moeilijk te ontwrichten. Hein Vanhaezebrouck weet altijd een goede ploeg neer te zetten en met jongens als Dejaegere, Nfor, Chavarria en Oussalah hebben ze heel wat kwaliteit in huis", aldus De Corte.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties