Reactie Van Veldhoven: "Echte Mechelen nog niet helemaal gezien"

Van Veldhoven: "Echte Mechelen nog niet helemaal gezien"
Foto: © SC

KV Mechelen heeft de volle buit gepakt in Bergen. Na een halfuur stond het al 0-3 voor, maar uiteindelijk werd het nog spannender dan voorzien. De trainer is vooral blij met het resultaat.

Harm van Veldhoven had onlangs aangegeven dat we in 2013 pas het echte Mechelen zouden zien, maar de trainer was nog niet helemaal tevreden met de wedstrijd in Bergen: “Ik heb het echte KV Mechelen nog niet helemaal gezien. We gingen er in het begin wel makkelijk overheen, maar daarna heb ik vooral veel onrust gezien bij mijn spelers.

“Het werd allemaal wat warmer en de treffers van Bergen kropen in de hoofden van de spelers. Ik voelde de onzekerheid al tijdens de rust. We hebben uiteindelijk de drie punten kunnen meepikken en de wedstrijd kunnen controleren, maar het was zeker niet met ons beste spel. Het had zeker nog slechter kunnen aflopen, want het had zeker nog 3-3 kunnen worden,” ging de trainer verder.

Toch ziet van Veldhoven de toekomst rooskleurig in: “Het team wordt steeds completer en dat geeft mogelijkheden. Er zijn weinig teams die kunnen winnen in Bergen, maar dat hebben we toch maar mooi gedaan. Ons team zit nog niet aan zijn maximum, dus is er nog ruimte voor verbetering. We moeten onszelf nu scherp houden en dan we mogen blijven dromen van Play-off I, al blijft de kans daarop bijzonder klein”, besloot de coach.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties