Reza: "Ik moet nog stappen zetten"

Reza: "Ik moet nog stappen zetten"
Foto: © SC

Reza speelde geen onaardige wedstrijd op Anderlecht. De aanvaller gaf de assist aan Batshuayi voor de 1-1, maar werd wel vroeg in de tweede helft naar de kant gehaald.

Een klein beetje ontgoocheling droop er dus wel van af bij de ex-aanvaller van STVV. "Het liep wel lekker in de eerste helft. Wij voetbalden goed en Anderlecht moest zoeken. Natuurlijk wil je altijd zo lang mogelijk spelen, maar de coach beslist. Ik vond dat ik wel goed in de wedstrijd zat", vertelde Reza na de partij.

"Natuurlijk heb ik nog maar 2,5 wedstrijd meegespeeld. Ik moet nog stapppen zetten. Ik moet me nog laten zien, maar het klikte wel goed met Batshuayi. Die assist toonde dat ook. Nu moet ik gewoon doorgaan op mijn elan", vervolgde de Nederlander met Iraanse roots.

Standard was achteraf ook wel teleurgesteld in het resultaat. "Vooraf zou je natuurlijk tekenen voor een puntendeling, maar achteraf kan je ontgoocheld zijn. We stonden een hele tijd met een man meer. We lieten ze te veel ballen in de zestien pompen en dat heeft ons duur gekost", zei Reza nog.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties