Manchester City wil Cavani deze zomer

Thomas Eeckhout
| 4 reacties
Manchester City wil Cavani deze zomer
Foto: © SC

Manchester City richt haar pijlen op Edinson Cavani. De Uruguayaanse prijsschutter van Napoli staat al een tijdje op het verlanglijstje van de Engelse kampioen, maar deze zomer zou een transfer meer dan ooit aan de orde zijn.

Huidig Engels landskampioen Manchester City lijkt deze zomer zwaar te willen uithalen op de transfermarkt. Zo staat de Uruguayaanse topspits Edinson Cavani bovenaan het verlanglijstje van de Citizens. Het was hulptrainer Angelo Gregucci die de verregaande interesse in Cavani de wereld instuurde.

Cavani, die momenteel nog altijd de pannen van het dak speelt bij de Italiaanse topclub Napoli, staat al een tijdje in de belangstelling van City. De club wil maar al te graag versterking in de spits nadat Mario Balotelli vorige week naar Milan vertrok. Toch zal City het niet makkelijk krijgen om Cavani deze zomer over te nemen van Napoli.

"We zullen zeker en vast zware concurrentie krijgen van andere Europese topclubs", zo vertelde Gregucci aan een Napolitaans radiostation. "Hij scoorde dit seizoen opniew veel belangrijke doelpunten. Daarom wordt het een hele uitdaging om hem naar hier te halen. De tien grootste clubs in Europa hengelen naar zijn diensten."

Cavani, die al enkele jaren als een van de regelmatigste spitsen van Italië geldt, zou van club kunnen veranderen voor ongeveer 64 miljoen euro, een bedrag dat contractueel vaststaat. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties