Messi laat Ronaldo niet los

Thomas Eeckhout
| 10 reacties
Messi laat Ronaldo niet los
Foto: © SC

Het was geen fijne aankomst aan de Portugese uitvalsbasis voor Christiano Ronaldo. De Portugese Real-ster, die in eigen land is om een interland tegen Equador te spelen, werd door een supporter begroet met de woorden Messi, Messi!

Zeggen dat Christiano Ronaldo en Lionel Messi grote concurrenten zijn op het voetbalveld is als een open deur intrappen. Dat de kleine Argentijnse balkunstenaar Ronaldo tot in zijn thuisland Portugal achtervolgt ligt iets minder voor de hand. Toch werd Ronaldo bij aankomst aan de uitvalsbasis van de Portugese nationale ploeg nog maar eens herinnerd aan zijn grote rivaal uit de Spaanse competitie. En dat op een niet zo voor de hand liggende manier.

Toen Ronaldo uit zijn Mercedes stapte om de toegestroomde voetbalfans te begroeten, scandeerde een supporter de woorden Messi, Messi. Ronaldo, die duidelijk niet echt opgezet was met wat hij te horen kreeg, nam toch uitgebreid de tijd om enkele handtekeningen uit te delen, om vervolgens met enkele verbaasde blikken richting de aanwezige fotografen naar binnen te gaan.

Nadien wilde Ronaldo niet meer reageren op vragen over het incident. Hij zei enkel dat hij het na tien jaar nog altijd een eer vindt om voor zijn land te spelen en dat een geïsoleerde uitlating zijn toeweiding voor Portugal niet aantast.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties