Mogelijk gehoorverlies voor jongeman door bommetje in Cristal Arena

Christophe van den Boom
| 30 reacties
Mogelijk gehoorverlies voor jongeman door bommetje in Cristal Arena
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De 23-jarige Darah De Keersmaecker liep een barotrauma op, nadat een bommetje ontplofte in de Cristal Arena tijden het treffen tussen KRC Genk en Club Brugge. Mogelijk liep de jongeman gehoorverlies op.

In de tweede helft kregen de Limburgers een strafschop toegewezen. “Daarop werd vanuit het vak AA boven mij een drietal projectielen gegooid naar een steward. Het eerste ontplofte in de buurt van die man, het tweede miste zijn doel en het derde bommetje kwam tussen mij en mijn vriend Niels terecht. Het ontplofte met een zeer luide knal”, verklaart De Keersmaecker in Het Belang van limburg.

Door de luide knal was hij zijn gevoel voor oriëntatie helemaal kwijt. Hij had pijn aan de oren en last van oorsuizingen. In het UZA kwamen ze tot de conclusie dat hij een barotrauma opliep. Dat is een aandoening die wordt veroorzaakt door hoge druk. De man loopt het risico op permanente gehoorschade.

Hij heeft een klacht ingediend tegen onbekenden en de politie is op zoek naar de daders. De security van beide voetbalclubs hebben de beelden opgevraagd. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties