KBVB zoekt medewerkers

Christophe van den Boom
| 0 reacties
KBVB zoekt medewerkers
Foto: © SC

De Koninklijke Belgische Voetbalbond is op zoek naar enkele medewerkers om haar team te vervolledigen. Heb je een passie voor voetbal en voel je je geroepen om de KBVB bij te staan, dan is de job misschien iets voor jou.

De KBVB is op zoek naar medewerkers die voetbal ademen en objectief kunnen meewerken aan de toekomst van het Belgische voetbal. Op dit moment zoeken ze naar een ‘Bediende op de dienst Verzekeringen’.

Je behandelt alle ongevallendossiers uit alle regionen van het voetbal, zowel uit het nationaal als provinciaal voetbal. Je volgt de dossiers op en vraagt informatie over de aanvragen die binnenstromen. Ook moet je de dossiers up-to-date houden. Met andere woorden volg je dus de volledige weg die een geblesseerde speler aflegt: van het moment van zijn aanvraag, tot de dag dat hij opnieuw op het veld staat.

Je bent tweetalig en sterk administratief gericht, aarzel dan niet om contact op te nemen met de voetbalbond. Meer informatie over de vacature vindt je op de website van de KBVB.

Met vragen kan je terecht bij Christian Theus via 02 477 12 62 of fsf@footbel.com. Solliciteren kan door je CV op te sturen naar HR@footbel. com.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties