Live Barda in de basis bij Genk

Timothy Collard
Timothy Collard
| 45 reacties
Barda in de basis bij Genk
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Vanavond speelt Racing Genk de heenwedstrijd van de 16e finale in de Europa League. Genk speelt op het veld van Stuttgart. De Duitsers doen het in eigen land niet best, maar zijn absoluut niet te onderschatten.

Bij Genk lijkt het geloof alvast aanwezig dat er iets mogelijk is tegen de Duitse nummer 14. Stuttgart verloor zijn laatste vijf wedstrijden in de Bundesliga, er heerst dus een echte crisissfeer bij het team dat in 2007 nog kampioen speelde.

Hoe dan ook blijft Stuttgart een te duchten opponent. Het heeft absoluut gevaarlijke spelers rondlopen, met voorin bijvoorbeeld topschutter Ibisevic en huurling Macheda. De genaturaliseerde Duitser, Cacau, zal er wel niet bij zijn. Hij is net als Bah en Hoogland geblesseerd. Bij Genk is iedereen fit, op langdurig geblesseerde Joneleit na.

De selecties van beide teams:

Stuttgart: Ulreich; Sakai, Tasci, Niedermeier, Boka; Gentner, Kvist; Harnik, Okazaki, Traore; Ibisevic. Didavi, Macheda, Torun, Lopes, Ziegler, Rüdiger, Holzhauser.

Racing Genk: Köteles; Fernandez, Koulibaly, Simaeys, Tshimanga; Kumordzi, Anele, Hyland; Buffel, Vossen, De Ceulaer. Van Hout, Hamalainen, Gorius, Kara, Monrose, Plet, Barda.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties