Helmer: "Arsenal speelt wel leuk, maar ze worden nooit gevaarlijk"

Helmer: "Arsenal speelt wel leuk, maar ze worden nooit gevaarlijk"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Op 19 februari neemt Bayern München het in de Champions League op tegen Arsenal. In een interview met TZ zei Thomas Helmer dat Bayern München geen probleem zou hebben om door te stoten naar de kwartfinales.

Volgens de voormalige speler van Bayern München, heeft zijn ex-team meer kwaliteit in huis dan Arsenal. “Arsenal speelt wel altijd leuk voetbal, maar ze worden nooit gevaarlijk”, adlus Helmer tegenover TZ.

Ik zou zeker niet verrast zijn als Bayern niet alleen thuis, maar ook uit weet te winnen. Bayern speelt in alle competities gewoon erg goed voetbal. De coach maakt geen gekke beslissingen, de sfeer in het team is goed en ze hebben geen blessures. Bayern moet de Duitse eer in de Champions League gaan verdedigen".

Dit seizoen is Bayern bezig aan een schitterend seizoen. In de competitie heeft het een voorsprong van maar liefst 18 punten op eerste achtervolger Dortmund. Borussia Dortmund heeft echter nog wel een wedstrijd tegoed. Overigens slikte het team van Heynckes nog maar 7 doelpunten dit seizoen. Daarmee lijkt het goed op weg om het record van 21 tegengoals over een heel seizoen te verbreken.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties