Reactie Van Hout: "Leuk als je de nul kan houden"

Robby Morren
Robby Morren
| 7 reacties
Van Hout: "Leuk als je de nul kan houden"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Doordat Köteles onvoldoende fit was, mocht Kristof Van Hout bij Genk plaatsnemen onder de lat tegen zijn ex-club Kortrijk. De doelman hield de nul en zag dat het goed was.

Robby Morren in Genk

"Ik wist pas enkele uren voor de wedstrijd dat ik zou starten. Ik heb niet heel veel werk gehad maar dat is de verdienste van de ganse ploeg."

"Wij hebben twee keer gescoord en zij niet dus onze overwinning is verdiend", zo klonk de nuchtere analyse van de het Genkse sluitstuk. "Onze organisatie stond goed, het zat goed in elkaar bij ons. We hebben niets weggegeven."

"Wij speelden niet onze beste wedstrijd maar de wedstrijden volgen elkaar heel snel op voor ons, dan kan je niet altijd top zijn. Met deze overwinning zetten wij een hele grote stap richting play-off 1 en dat is toch de eerste doelstelling. We moeten volgende week proberen het tegen Standard af te maken."

"Als doelman is het natuurlijk leuk als je de nul kan houden, dat is ons nu twee keer na elkaar gelukt. Dat geeft ook aan dat de organisatie echt goed staat."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties