Manchester City bereidt bod voor op Fellaini

Jens Van der Borght
| 11 reacties
Manchester City bereidt bod voor op Fellaini
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Manchester City zou een bod voorbereiden om Fellaini los te weken bij Everton. Daarnaast zouden er nog enkele spelers in de ruil betrokken worden.

Manchester City zou volgens Sunday People een bod voorbereiden op Marouane Fellaini. Daarmee bestaat de kans dat Fellaini zijn ploegmaat bij de Rode Duivels, Vincent Kompany, vervoegt. Met het bod willen ze hun concurrenten Arsenal, Chelsea en Manchester United te vlug af zijn.

Roberto Mancini zou voor de infiltrerende middenvelder een transfersom en twee spelers willen geven. Enkele spelers zoals Gareth Barry, Joleon Lescott en Gael Clichy kregen al te horen dat ze na dit seizoen mogen vetrekken bij the Citizens. Enkele van deze spelers zouden in de ruil kunnen betrokken worden.

Of Fellaini Everton effectief zal verlaten in de zomer valt voorlopig af te wachten. De middenvelder gaf eerder al aan dat hij zou willen blijven als Everton zich weet te plaatsen voor de Champions League. Voorlopig bevindt Everton zich op een zesde plaats op 6 punten van een Champions League plaats.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties