Glasgow Rangers mag champagne al koud zetten

Glasgow Rangers heeft alweer gewonnen. Op het veld van Berwick Rangers won het met 1-3. Daardoor hebben de Rangers voorlopig 25 punten voorsprong op de tweede in de stand.

Het ziet er naar uit dat Glasgow Rangers kampioen zullen worden in de Schotse vierde klasse. De grote vraag is nu wanneer ze dat gaan doen. Tegen Berwick Rangers lieten ze alvast geen steek vallen.

Argiriou had de thuisploeg nochtans een handje geholpen met een eigen doelpunt, maar even later had Shiels de bordjes alweer in evenwicht gehangen van op de strafschopstip. Vlak voor rust kwam Rangers op voorsprong dankzij Little. Faure nam alle twijfels weg halfweg de tweede helft. Mooie zege van Rangers, dat nu virtueel 25 punten voorsprong heeft op Queen’s Park. Die hebben wel nog drie speeldagen minder gespeeld.