Joe Hart niet onaantastbaar bij City

Timothy Collard
Timothy Collard
| 4 reacties
Joe Hart niet onaantastbaar bij City
Foto: © SC

Joe Hart lijkt niet langer onaantastbaar bij Manchester City. Volgens sommige Engelse bronnen heeft City zijn oog laten vallen op Victor Valdes, die niet wil verlengen bij Barcelona. Roberto Mancini gaf in de Engelse media ook aan dat Hart geen fouten kan blijven maken.

Coach Mancini geeft toe een grote fan te zijn van de doelman, maar voegt daar meteen aan toe dat Hart een hoger niveau zal moeten halen als hij zijn plaats onder lat wil bewaren. “Ik geloofde al in Joe toen niemand dat deed. Ik gaf hem de voorkeur op Shay Given, terwijl iedereen het onmogelijk achtte dat Given uit doel zou verdwijnen”, waarschuwt de Italiaan.

“Ik ben gek op Joe. Als ik dat niet was, dan had ik hem ook geen kans gegeven. Maar het is simpel: Als hij fouten blijft maken, dan belandt hij op de bank. Het is al verschillende veldspelers overkomen en het kan de doelman ook overkomen”, is Mancini duidelijk in de Engelse pers.

Volgens Mancini is Hart echter wel nog steeds de beste doelman in Engeland. “En dat kan hij zeker blijven. Hij moet gewoon iedere dag opnieuw hard werken om dat zo te houden. Hij moet alleen aan zijn werk denken, en zijn werk is keepen”, besluit de coach van Manchester City.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties