Super Sunday in heel Europa live te volgen

Redactie
| 0 reacties
Super Sunday in heel Europa live te volgen
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Niet alleen in België staan er vandaag toppers op het programma: ook in de rest van Europa worden er toppers gespeeld. Via Unibet TV kan je alles live volgen. De ene aantrekkelijke wedstrijd volgt de andere bijna letterlijk op.

Om 12.30 uur is er al de topper tussen Feyenoord en PSV Eindhoven. Kan Feyenoord de titelstrijd weer helemaal openbreken of doet PSV een gouden zaak? Volg het mee met Unibet TV.

Er zijn nog een aantal absolute topwedstrijden te bekijken: om 20.45 uur is er de Milanese derby die voor beide teams de laatste kans is om mogelijk nog mee te spelen voor de titel, en om 21 uur is er de topper in Frankrijk tussen PSG en Marseille.

Verder staan op Unibet ook onder andere Juventus – Siena  (15 uur), Bordeaux - Brest (17 uur) en Real Betis - Malaga (21 uur) op het programma. Maar er zijn nog veel meer wedstrijden die worden aangeboden, er is dus voor elk wat wils! Om te kunnen kijken moet je gewoon registreren via deze website.

Scoort Beckham voor PSG in de Franse topper? Waag gerust een gokje. Als je denkt dat Beckham scoort, kan een gokje van 60 euro bij UNIBET u 330 euro opleveren.Stel uw bonus van 60  euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 60 euro gratis.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Ligue 1

Nieuwste reacties