Van Persie blesseert zich na botsing met cameraman

Jens Van der Borght

Robin Van Persie, de 29-jarige aanvaller van Manchester United, blesseerde zich in de match tegen Queens Park Rangers. Hij moest met een rugblessure van het veld na een botsing met een cameraman.

Van Persie botste in de 23e minuut op de cameraman toen hij het doelpunt van Rafael da Silva wou gaan vieren. Nog voor de rust moest de Nederlander uiteindelijk vervangen worden omdat hij hinder bleef hebben aan zijn rug. Hij werd vervangen door Danny Welbeck.

“Van Persie zal waarschijnlijk een paar dagen last hebben van een pijnlijke heup, maar hopelijk zal hij terug fit zijn voor de match tegen Real Madrid”, aldus Ferguson tegen Sky Sports.

Manchester United won uiteindelijk met 0-2 op het veld van QPR en blijft zo aan de leiding in de Premier League. Het team van Sir Alex Ferguson telt liefst 15 punten voorsprong op eerste achtervolger Manchester City. The Citizens ontvangen vandaag wel nog Cheslea in de topper van de 27e speeldag.