Ploegmaat Lukaku opnieuw beschikbaar voor nationale ploeg

Dries Van den Bergh
| 0 reacties
Ploegmaat Lukaku opnieuw beschikbaar voor nationale ploeg
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

West Brom-doelman Ben Foster heeft zich opnieuw beschikbaar gesteld voor de Engelse nationale ploeg. Dat bevestigt zijn coach, Steve Clarke. Voor Foster is het al bijna drie jaar geleden dat hij nog trainde met het nationale elftal.

De 29-jarige doelman stond al vijf keer tussen de palen voor Engeland, maar kwam niet meer in actie sinds de verloren interland tegen Frankrijk in november 2010. Kort daarna kondigde Foster aan dat hij niet meer zou spelen voor Engeland omdat hij nood had aan rust en tijd met zijn familie.

Maar de sluitpost van The Baggies verkeert in bloedvorm en komt nu terug op zijn beslissing om niet meer te spelen voor het nationale elftal. Zijn trainer Steve Clarke is alvast opgewonden. “Ben vertelde me dat hij graag opnieuw voor zijn land wou spelen in een groot toernooi, en dat is iets waar ik tijdens mijn carrier veel spijt van had. Ik heb zelf nooit een groot toernooi met schotland meegemaakt. Hij heeft al bewezen dat hij van internationale klasse is en Brazilië is het uitgelezen toernooi om dat nogmaals te bewijzen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties