Thorgan Hazard: "Als het enkel om mijn familienaam ging zouden ze ook de broer van Terry kopen"

Thorgan Hazard: "Als het enkel om mijn familienaam ging zouden ze ook de broer van Terry kopen"
Foto: © SC

Volg Zulte Waregem nu via WhatsApp!

Thorgan Hazard is nog eens teruggekomen op zijn uitleenbeurt aan Zulte Waregem. De middenvelder ziet zichzelf nog een rol spelen bij Chelsea en niet enkel 'de broer van' zijn.

Chelsea leende Thorgan voor één seizoen uit aan Essevee. "Ik heb erover moeten nadenken", vertelt de 19-jarige in Het Laatste Nieuws."Ik heb erover gepraat met mijn familie en zij vonden het een goed idee: "Je gaat er veel kunnen spelen", zeiden ze. "Je gaat kunnen tonen wat je kan". Als jonge gast was dat wat ik nodig had. Vandaag kan ik moeilijk zeggen dat ik spijt heb van mijn beslissing. Ik ben net heel content."

Dat hij enkel bij Chelsea zit om zijn broer te helpen, gelooft hij niet. "Dat denk ik niet", aldus Hazard. "Als ik Eden moest helpen bij zijn integratie, zouden ze me toch niet naar België hebben laten vertrekken? Dat ik "de broer van" ben, zal wel meegespeeld hebben - ik denk niet dat ik zonder Eden bij Chelsea had kunnen tekenen - maar ik denk ook dat ik kwaliteiten heb en dat de club iets in me ziet voor de toekomst. Als het enkel om mijn familienaam ging, zouden ze ook de broers van Lampard en Terry kopen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties