Ferguson: "Één van de grootste wedstrijden in Europa"

Dries Van den Bergh
| 1 reacties
Ferguson: "Één van de grootste wedstrijden in Europa"
Foto: © SC

Volgens Sir Alex Ferguson is de clash tussen Manchester United en Real Madrid één van de grootste in het voetbal vandaag. De coach van the Red Devils denkt dat de match van dinsdagavond een knaller van formaat zal worden.

Gastheer Manchester United begint met een licht voordeel aan de wedstrijd. De Engelse landskampioen speelde in de heenwedstrijd 1-1 gelijk tegen Real. Ferguson kijkt uit naar de komst van de Spaanse kampioen. “Er zullen goals vallen”, zegt de 71-jarige oefenmeester tegen Sky Sports. “Volgens mij zullen beide teams scoren, maar we moeten gewoon denken dat wij meer goals dan Real Madrid kunnen maken.”

Ferguson is alvast opgewonden om nogmaals te spelen tegen een andere Europese grootmacht. “Zoiets wil je altijd meemaken. En dat is dan ook het mooie aan de Champions League, je krijgt elk jaar de kans om te spelen tegen de grootste ploegen in Europa.” Over de uitslag is Sir Alex nog niet te voorbarig. “Beide teams zijn sterk bezig. Real boekte onlangs twee fantastiche resultaten tegen Barcelona, maar wij spelen al heel het seizoen consistent. En dat zullen we ook dinsdag nodig hebben. Ik denk niet dat er een grotere clash bestaat dan deze. De wedstrijd heeft alle ingrediënten om een regelrechte klassieker te worden.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties