Telt PSG Valencia uit?

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 1 reacties
Telt PSG Valencia uit?
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Vanavond wordt het minder spannend dan gisteren, dat is toch de algemene verwachting. Celtic heeft een mirakel nodig om de 0-3 thuisnederlaag tegen Juventus op te halen. PSG begint dan weer met een 1-2 uitzege in het achterhoofd thuis tegen Valencia.

Paris Saint-Germain - Valencia

Valencia staat voor een aartsmoeilijke opdracht vanavond. Het verloor in eigen huis met 1-2 van Paris Saint-Germain. De Parijzenaars zagen toen wel sterspeler Ibrahimovic met rood van het veld verdwijnen. De Zweed is er uiteraard niet bij vanavond. Ook Verratti is geschorst. PSG zou wel Thiago Silva recupereren. Thiago Motta en Ménez zijn geblesseerd.

"Lavezzi en Gameiro zijn momenteel onze enige beschikbare spitsen, het zou kunnen dat Gameiro Zlatan vervangt. Het zou ook kunnen van niet", aldus een geheimzinnige Ancelotti op de persconferentie. "Beckham zou kunnen spelen in plaats van Verratti, het zou natuurlijk ook kunnen van niet", ging de Italiaan rustig verder.

Bij Valencia konden Adil Rami en Ricardo Costa dit weekend niet spelen, ze zijn allebei nog twijfelachtig. Valencia zal alles op alles moeten zetten. PSG is namelijk in eigen huis al 22 Europese wedstrijden op een rij ongeslagen.

Juventus - Celtic Glasgow

Als het voor Valencia al erg moeilijk wordt vanavond, staat Celtic helemaal voor een mission impossible. Juve keerde immers met een 0-3 zege op zak van Glasgow terug naar Italië. Ook de geschiedenis zit Celtic niet mee. Juventus won alle wedstrijden in eigen huis tegen Schotse teams, Celtic verloor elke match op Italiaanse bodem.

Juventus-coach Antonio Conte liet uitschijnen dat hij er toch niet helemaal gerust in is. "Kwalificeren doe je over 180 minuten, wij speelden er nog maar 90. Celtic is een goed team en zal er alles aan willen doen om die heenmatch goed te maken", aldus de oefenmeester op een persconferentie.

Juventus mist hoogstwaarschijnlijk Anelka en Cáceres, beiden zijn twijfelachtig. De Ceglie is verder zeker out en Simone Pepe komt dit seizoen zelfs niet meer in actie na een operatie. Bij Celtic zullen Scott Brown en Mikael Lustig gemist worden. Ook Tony Watt zal zijn kunstje van op het veld van Barcelona niet kunnen overdoen.

Kevin Gameiro vervangt hoogstwaarschijnlijk Zlatan Ibrahimovic. Kan hij de leemte die de Zweed achterlaat opvullen met een doelpunt? Als je denkt dat Gameiro scoort tijdens PSG-Valencia, kan een gokje van 60 euro bij UNIBET  je 165 euro opleveren. Een doelpunt van David Beckham kan maar liefst 315 euro opbrengen. Stel uw bonus van 60 euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 60 euro gratis.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties