Standard straft zijn supporters

Standard straft zijn supporters
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Standard heeft zijn supporters zelf gestraft voor het gebruik van Bengaals vuur tijdens de Waalse derby tegen Bergen. De geïdentificeerde fans krijgen geen tickets voor de eerstvolgende twee uitwedstrijden.

Standard plaatste vandaag de mededeling op zijn officiële website en pakt daarmee zijn ‘vurige’ supporters aan. De clubleiding had gewaarschuwd dat het stappen zou nemen indien er nogmaals Bengaals vuur gebruikt zou worden tijdens een wedstrijd.

De supporters namen de verwittigingen echter niet serieus en gingen door. Tijdens de wedstrijd tegen Bergen, en ook in het duel met Genk gebruikten ze vuurpijlen en dergelijke. Standard legt de geïdentificeerde supporters nu zelf straffen op.

De vandalen die herkend werden tijdens de wedstrijd tegen Bergen krijgen geen tickets voor de volgende twee uitwedstrijden. Diegenen die herkend werden tijdens de partij tegen Genk krijgen geen tickets ter beschikking voor de volgende drie uitwedstrijden van De Rouches. Tot slot mogen de supporters in de komende drie thuiswedstrijden van Standard geen materiaal meenemen in de tribunes.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties