Braziliaanse voetballer 22 jaar de cel in

Mathias Dumarey
| 1 reacties
Braziliaanse voetballer 22 jaar de cel in
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Bruno Fernandes de Souza, in een niet zo ver verleden doelman van de club Flamengo, is veroordeeld tot 22 jaar cel voor de moord op zijn ex-vriendin Eliza Samudio. Fernandes bleef in de rechtbank nochtans zijn schuld ontkennen.

Eliza Samudio, een model, had destijds een klacht ingediend tegen Bruno Fernandes, opdat hij zijn zoontje Bruninho zou erkennen. Dat kwam haar duur te staan.

In de rechtbank van Contagem ontkende Bruno Fernandes dat hij opdracht zou gegeven hebben om Samudio te vermoorden. "Ik wist er niets van en was dus ook niet de opdrachtgever. Ik heb de feiten ondertussen wel aanvaard", was zijn commentaar.

Fernandes liet weten dat het zijn vriend Luiz Ferreira Romão was die alles had georganiseerd. Vorig jaar in november werd die al veroordeeld tot een gevangenisstraf van 15 jaar voor de ontvoering en de moord op Samudio en haar kind. Ramão gaf op zijn proces aan dat het wel degelijk Fernandes was die de opdracht gaf.

Ondertussen zit Bruno al twee jaar in de gevangenis. In 2010 werd hij ook al eens tot een celstraf veroordeeld nadat hij geweld had gebruikt tegen een jonge vrouw. Hij zou haar verplicht hebben een abortus te plegen toen hij vernam dat ze zwanger was.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties