Barça wil 23 miljoen betalen voor Kompany

Timothy Collard
Timothy Collard
| 53 reacties
Barça wil 23 miljoen betalen voor Kompany
Foto: © SC

Volgens Engelse media bereidt FC Barcelona een bod voor op Vincent Kompany. De Catalaanse topclub is op zoek naar een vervanger voor routinier Carles Puyol en denkt daarbij aan onze landgenoot. Barça zou 23 miljoen veil hebben voor 'Vince The Prince'.

Ook vorig jaar circuleerde de naam van Kompany al in de wandelgangen bij Barcelona. Toen weigerde Manchester City het bod en voelde ook de verdediger zelf niets voor een overgang naar Spanje. De Rode Duivel groeide bij City uit tot één van de grote sterren en schopte het zelfs tot kapitein.

Kompany ziet daarom ook niet in waarom hij een onmiddellijke overstap zou maken richting een ander team. “Ik denk dat ik in elk land wel zou kunnen aarden, dat is absoluut niet het probleem. Het Engelse voetbal is mij echter op het lijf geschreven, ik geniet hier van iedere seconde.“

De City-aanvoerder geeft ook aan dat zijn taak in Manchester nog niet volbracht is. “Ik blijf hier nog even, want mijn werk is nog niet af. Pas daarna overweeg ik eventueel een nieuw avontuur.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties