"Ronaldo blijft best bij Real Madrid"

Mathias Dumarey
| 15 reacties
"Ronaldo blijft best bij Real Madrid"
Foto: © SC

"Cristiano Ronaldo moet bij Real Madrid blijven", stelt Jorge Mendes die de zaakwaarnemer is van de Portugese stervoetballer. Nochtans zijn er grote geruchten dat de aanvaller eventueel terugkeert naar Manchester United of naar PSG trekt na dit seizoen.

Cristiano Ronaldo heeft na dit seizoen nog een contract voor twee seizoenen in Madrid. De speler zou een transfer in overweging hebben genomen, maar zijn manager raadt hem nu aan zeker nog een jaar in de Spaanse hoofdstad te blijven. Op die manier zou de speler zelf kunnen sturen waar hij heen gaat. Dat staat vandaag in The Daily Mail te lezen.

De toekomst van Ronaldo hangt allicht nauw samen met die van José Mourinho. De coach werd ook al gelinkt aan PSG. Anderzijds wil Real Madrid zijn grote ster niet kwijt. "Cristiano heeft hier nog een contract en wij zijn heel tevreden over hem. Hij is een fantastische prof en ook erg ambitieus. Zijn bijdrage aan het team en de club is geweldig", besluit Emilio Butragueño, directeur van Real en in een ver verleden een topvedette van de club.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties