Groep I: Spanje en Frankrijk met goede generale repetities?

Groep I: Spanje en Frankrijk met goede generale repetities?
Foto: © SC

In groep I lijken de verwachtingen voorlopig te worden ingelost. Spanje en Frankrijk zijn sterker dan de drie andere ploegen in de poule en beide teams zullen waarschijnlijk al uitkijken naar de klepper in Frankrijk op dinsdag.

Dinsdag klepper

In de heenwedstrijd tussen Spanje en Frankrijk werd het 1-1. Toen maakte Giroud in blessuretijd de Spaanse voorsprong (dankzij Sergio Ramos) ongedaan. Zowel Spanje als Frankrijk beseffen dat dinsdag in Frankrijk de beslissing om groepswinst kan vallen. Maar ze weten ook dat puntenverlies in de andere wedstrijden uit den boze is.

Nu opwarmen?

Het is maar de vraag of Spanje en Frankijk in thuiswedstrijden tegen respectievelijk Finland en Georgië enige moeite zullen kennen. In eerdere wedstrijden in de WK-kwalificatie werd al duidelijk dat die teams gewoon een maatje te klein zijn voor de twee grootmachten. Het wordt dus vooral uitkijken om geen misstap te maken en eventueel vertrouwen te tanken met een doelpuntenfestival.

Frankrijk zal het zonder Debuchy moeten doen. De speler van Newcastle sukkelt met een dijblessure en gaf forfait voor deze kwalificatiewedstrijden. Paul Pogba is voor het eerst opgeroepen bij Frankrijk, maar of hij zal spelen is nog niet bekend.

Bij Spanje wordt Sergio Ramos als hij speelt de jongste Spanjaard ooit met 100 caps op zijn naam. Victor Valdes zal het doel bewaken. Hij krijgt de voorkeur van bondscoach del Bosque.

Het wedstrijdschema:

Spanje – Finland (20.45 uur)
Frankrijk – Georgië (21 uur)

Maakt Villa een hattrick? Waag gerust een gokje. Als je denkt Villa de netten vlot zal vinden, kan een gokje van 60 euro bij UNIBET u 540 euro opleveren. Stel dus uw bonus van 60  euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 60 euro gratis.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties