Fernando Torres terug naar oude liefde?

Timothy Collard
Timothy Collard
| 5 reacties
Fernando Torres terug naar oude liefde?
Foto: © SC

Chelsea krijgt Fernando Torres maar niet aan de praat. Met Rafa Benitez haalde het zelfs een coach in huis die als geen ander weet hoe je Torres moet uitspelen. Maar zelfs de Spaanse oefenmeester krijgt zijn landgenoot niet op de rails.

Chelsea denkt daarom aan een verkoop van zijn aanvaller komende zomer. Diego Simeone, coach van Atlético Madrid, zou in de Spaanse pers verklaard hebben dat zijn team van plan is om een bod uit te brengen op Torres, om hem zo terug te halen naar zijn heimat.

Torres zou niet langer gelukkig zijn in Engeland, op zowel sportief vlak, als persoonlijk vlak. Een transfer naar het team waar hij volledig doorbrak zou hem misschien goed kunnen doen en Simeone ziet hem dan ook als een interessante piste.

“Fernando speelt voorlopig nog voor een ander team. We moeten wachten tot het einde van het seizoen en dan kunnen we bekijken welke spelers voor ons een meerwaarde kunnen betekenen. Maar hij kent de club en weet wat het is om voor Atlético te spelen. Zijn kwaliteiten trek ik bovendien niet in twijfel. We waren ploegmaats tussen 2003 en 2005 en ik weet hoe belangrijk hij kan zijn voor een team”, besluit de coach van de Madrilenen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties