Reactie Luissint: "Kreeg wat bier over me"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 22 reacties
Luissint: "Kreeg wat bier over me"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Oostende won met 0-2 op bezoek bij Eendracht Aalst. Xavier Luissint, de kapitein van Oostende, kreeg af te rekenen met racisme. De rechtsback liet het over zich heen gaan.

Sander De Graeve in Aalst

"Dat zijn enkele idioten die dat roepen en de rest doet mee. Ik denk dat het ook wat ontgoocheling was van die supporters. Specifiek racisme hoorde ik niet, wel werd ik beledigd bij het nemen van inworpen. Ik kreeg ook bier over me heen."

De aanvoerder van Oostende vierde samen met zijn ploegmaats een feestje in de kleedkamer. De champagne vloeide en de spelers kregen verlof tot woensdagochtend. "We halen de tweede periodetitel binnen, dat was één van de doelstellingen. Het was ook een erg moeilijke match, waar we op het einde pas scoren. Dan is de vreugde nog zo groot."

Het contrast met donderdag was groot. "Donderdag hebben we heel slecht gespeeld tegen Woluwe. Ik zei voor de match al, als we hier winnen zetten we dat van donderdag meteen recht. Dat is ook gebeurd, dus zijn we erg tevreden."

Oostende loopt na de zege opnieuw uit op Westerlo. "De titel is nog lang niet binnen. We staan zes punten voor, maar er zijn nog vijf wedstrijden, die moeten allemaal nog gespeeld worden."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties