Barça zou voorakkoord hebben met Neymar

Timothy Collard
Timothy Collard
| 13 reacties
Barça zou voorakkoord hebben met Neymar
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Barcelona zou een voorakkoord hebben met Neymar. Dat meldt de Spaanse krant Sport vandaag. In november 2011 zou dat contract getekend zijn. Dat wil zeggen dat de Catalanen als eerste club mogen beslissen of ze het Braziliaanse wonderkind al dan niet aantrekken.

“We zijn te weten gekomen dat in november 2011 een contract is getekend tussen de ster van Santos en de Catalaanse club. Dit is de eerste stap in de richting van het aanwerven van Neymar”, zo staat er te lezen in de Spaanse krant.

De krant komt zelfs met nog meer nieuws aanzetten. Barça zou al 10 miljoen euro overgemaakt hebben aan Santos en zou daar deze of volgende zomer nog eens 35 miljoen aan toevoegen, om Neymar voor in totaal 45 miljoen euro aan te trekken. De Braziliaanse aanvaller zou dan ten laatste in de zomer van 2014 naar Barcelona verkassen.

Indien Santos de deal met de Spanjaarden niet nakomt, dan heeft dat zware gevolgen voor het team dat Neymar wel inlijft. Die club moet dan 80 miljoen euro betalen aan Barça, wil het de Braziliaanse vedette binnenhalen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties