Ferguson ziet belangrijke rol voor niet-internationals
Timothy Collard
Timothy Collard
| 2 reacties
Ferguson ziet belangrijke rol voor niet-internationals
Foto: © SC

Sir Alex Ferguson gaat zijn niet-internationals de komende tijd meer speeltijd gunnen. De coach van United wil een zo fit mogelijk team tussen de lijnen brengen in de eerstvolgende wedstrijden. Dat vertelde de Schotse oefenmeester vandaag in The Daily Mirror.

Meteen na de interlandperiode pikt het clubvoetbal opnieuw de draad op. Voor Manchester United staat er een drukke periode voor de deur en Fergie wil zo veel mogelijk fitte spelers ter zijn beschikking hebben. Daarom wil de coach van United in de komende weken vooral jongens uitspelen die geen interlands in de benen hebben.

“Het wordt alsmaar belangrijker om frisse spelers ter mijn beschikking te hebben, zeker nu het einde van de competitie nadert. Het gaat nu niet meer altijd om het kwalitatief beste elftal, maar wel om spelers die nog fris zijn”, begint de Schotse manager.

“Spelers die geen interlands hebben gehad zoals Giggs, Anderson, Büttner, Rafael en Vidic zullen een belangrijke rol gaan spelen in de komende wedstrijden. We zullen er vooral voor zorgen dat we een fitte ploeg tussen de lijnen brengen”, besluit Ferguson.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties