Groep B: Denemarken tegen Bulgarije voor plek twee

Groep B: Denemarken tegen Bulgarije voor plek twee
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

In groep B twijfelt niemand er aan dat Italië op het veld van Malta zal gaan winnen. Het wordt dus misschien vooral uitkijken naar het duel tussen Denemarken en Bulgarije. Alle wedstrijden in deze poule zijn live te bekijken dankzij Unibet TV.

Schade beperken voor Malta

Italië speelde donderdag in een oefeninterland 2-2 gelijk tegen Brazilië. De troepen van Cesare Prandelli lijken dan ook klaar om Malta te verorberen. Claudio Marchisio en Ignazio Abate zijn er in ieder geval weer bij. Osvaldo is geschorst bij de Italianen, dus is het de vraag wie naast Balotelli in de spits plaats zal nemen.

Malta zal zich voornamelijk bezighouden met het beperken van de schade. Vrijdag ging het met 6-0 de boot in tegen Bulgarije.

Denemarken, Bulgarije, of een lachende derde?

Dat Bulgarije moet in Denemarken vol aan de bak voor plek twee. Met een match meer gespeeld heeft het voorlopig vier punten voorsprong op Tsjechië en Denemarken, maar verlies in Denemarken kan de ambities voor de barrages dus een flinke knauw geven. Denemarken van zijn kant heeft ook  vertrouwen getankt met de 0-3 overwinning in Tsjechië.

In het derde duel speelt Tsjechië in Armenië. Bij een gelijkspel in Denemarken kan een van beide teams hier profiteren. Ook Armenië is zeker nog niet uitgeschakeld.

De stand in de groep (aantal matchen-aantal punten) maakt dat ook duidelijk:  

Italie 4-10
Bulgarije 5-9
Denemarken 4-5
Tsjechië 4-5
Armenië 3-3
Malta 4-0

Je kan alle wedstrijden in deze groep helemaal live en gratis bekijken. Om te kunnen kijken moet je gewoon registreren via deze website.

Het wedstrijdschema:

Armenië – Tsjechië (17 uur – Live op Unibet TV)
Denemarken – Bulgarije (20.15 uur – Live op Unibet TV)
Malta – Italië (20.45 uur – Live op Unibet TV)

Gelooft u in een stunt van Malta? Waag gerust een gokje. Een gokje van 60 euro bij UNIBET kan u 660 euro opleveren als je gokt op een gelijkspel in Malta. Winst van Maltakan zo maar eventjes 1680 euro in de portefeuille betekenen. Stel dus uw bonus van 60 euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 60 euro gratis.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties