Groep F: Kunnen Portugal en Israël inlopen op Rusland?

Frank Deckers
| 0 reacties
Groep F: Kunnen Portugal en Israël inlopen op Rusland?
Foto: © SC

In groep F moet Portugal op zoek naar drie broodnodige punten in Azerbeidzjan. De ploeg van Cristiano Ronaldo heeft nog maar twee keer kunnen winnen in de voorronde en heeft net zoals Israël al vier punten minder dan leider Rusland.

Goede start

Portugal heeft zich al drie keer op rij kunnen plaatsen voor het wereldkampioenschap en hoopt daar een vierde keer aan toevoegen.  Het team van Paulo Bento begon goed aan de kwalificaties met twee overwinningen op rij maar verloor daarna van Rusland en tegen Noord-Ierland en Israël konden ze slechts gelijk spelen. De Selecção tellen nu al vier punten minder dan de koploper Rusland. In Azerbeidzjan moet Portugal dus echt winnen om kans te blijven maken op de eerste plaats.

Afgelaste wedstrijd

Israël zit in het hetzelfde schuitje als Portugal. The Blues and Whites staan op de tweede plaats in groep F maar tellen eveneens al vier punten achterstand. De Israëliërs konden zich nog maar één keer in de geschiedenis plaatsen voor het wereldkampioenschap en dat was in 1970. Het zal echter wel moeilijk worden in Noord-Ierland om de overwinning te behalen.

Rusland speelt deze keer niet. Vorige week werd de wedstrijd tussen Noord-Ierland en Rusland afgelast, dus de Russen hebben na deze ronde nog twee match tegoed.

Wedstrijdschema

Azerbeidzjan - Portugal (18:00 uur - Live op UnibetTV)
Noord-Ierland - Israël (20:45 uur)

Denkt u dat Portugal niet gaat kunnen scoren in Azebeizjan? Waag gerust een gokje. een gokje van 60 euro bij UNIBET kan u 480 euro opleveren. Stel dus uw bonus van 60 euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 60 euro gratis.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties