Reactie Booy: "Het is nog niet gedaan"

Robby Morren
Robby Morren
| 9 reacties
Booy: "Het is nog niet gedaan"
Foto: © SC

Cercle heeft zijn eerste wedstrijd in play-off III verloren en telt daardoor al 6 punten minder dan Beerschot. Trainer Foeke Booy was teleurgesteld dat zijn team weer een doelpunt incasseerde na een stilstaande fase maar blijft strijdvaardig: "Het is nog niet gedaan."

Robby Morren in Antwerpen

“We waren niet naar Beerschot gekomen om enkel te verdedigen, we wilden winnen. De eerste 30 minuten hebben we goed gevoetbald maar zonder echt grote kansen te creëren. We waren niet overtuigend genoeg in de eindfase. Na het eerste halfuur werden we slordig en verloren we de greep op de wedstrijd. We moesten veel meters maken en het ontbrak ons aan frisheid, op dat moment voelden we dat de 120 minuten van de beker in de benen zaten.”

“Bij het begin van de tweede helft was er een kans voor Raman maar ook toen had ik het gevoel dat wij niet zouden verliezen maar dan pakten we weer een doelpunt na een spelhervatting. Toch kregen we daarna nog kansen om gelijk te make. Als Bakenga op het einde het overzicht had behouden, kon hij Godee laten scoren.”

“We hebben alles geprobeerd maar de echte power ontbrak op het einde. We staan nu 6 punten achter op Beerschot maar het is nog niet gedaan”, besloot de coach.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 3

Nieuwste reacties