Reactie Matthys: "Fijn om opnieuw in de basis te staan"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 0 reacties
Matthys: "Fijn om opnieuw in de basis te staan"
Foto: © SC

Tim Matthys was één van de verrassingen die Bergen-coach Enzo Scifo zaterdagavond in petto had. Matthys startte tegen zijn ex-team Lierse op de rechtsbuiten en was achteraf uitermate blij dat hij eindelijk nog eens aan een wedstrijd kon beginnen op het hoogste niveau.

“Het is een plezier om weer in de basis te staan”, gaf een gelukkige Tim Matthys eerlijk toe na de wedstrijd. Het was al sinds eind september geleden dat ik nog eens aan de aftrap verscheen en we boeken meteen een overwinning en ik scoor bijna een doelpunt.”

Matthys verzekert ook dat hij geen hinder meer ondervindt aan zijn knie. “Ik heb totaal geen last ondervonden tijdens en na de wedstrijd. Ik heb hard gewerkt aan mijn comeback bij Lieven Maesschalk en ik ben volledig fit.”

Bergen pakt vier op zes in zijn eerste twee wedstrijden van play-off II en doet volledig mee voor winst in zijn poule. “We gaan er vol voor. Onze trainer heeft ambitie en we willen er graag nog iets van maken. Vandaag deden we alvast wat we moeten doen” besluit de 29-jarige winger van De Draken.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties