Tottenham kan weer een beroep doen op Bale

Timothy Collard
Timothy Collard
| 0 reacties
Tottenham kan weer een beroep doen op Bale
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Tottenham Hotspur kan weer rekenen op de flitsen van zijn goudhaantje Gareth Bale. Dat maakte Spurs-manager André Villas-Boas bekend op de persconferentie in aanloop naar de topper tegen Manchester City van komende zondag.

Gareth Bale blesseerde zich in het duel met FC Basel, in de Europa League. Op het eerste zicht zag de blessure van de Welshman er verschrikkelijk uit, maar uiteindelijk leek alles wel mee te vallen.

“Bale is opnieuw beschikbaar”, verklapte Villas-Boas op de persconferentie. “Hij trainde deze week alweer met de groep en is fit genoeg om te spelen.”

Tottenham kan de pijlsnelle flankspeler enorm goed gebruiken. Zondagmiddag komt het Manchester City van Vincent Kompany namelijk op bezoek. The Spurs doen er in de strijd om een Europees ticket best aan om te winnen dit weekend.

De Londense club zou anders wel eens de voeling met de top van het klassement kunnen verliezen. Ook het Everton van Fellaini en Mirallas nadert immers gevaarlijk dicht en is nog steeds in de running voor een Champions League ticket. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties