Reactie Ogunjimi: "Dit had ik nooit verwacht"

Ogunjimi: "Dit had ik nooit verwacht"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Marvin Ogunjimi kon bij Beerschot nooit een vaste basisplaats afdwingen, maar mocht in de laatste wedstrijd in eerste klasse wel opdraven. De spits mocht de ondergang van de Ratten dus op het veld beleven.

"Ik denk dat als je de wedstrijd bekijkt, Beerschot toch de betere ploeg was", aldus Ogunjimi. "We werden toch weeral niet gediend door de scheidsrechter, want we kregen een duidelijke penalty niet. Maar we mogen niet alles daarop steken. We moeten vooral naar ons eigen kijken. Maar er zijn natuurlijk bijkomende redenen en de scheidsrechter is er daar één van."

Ogunjimi werd geleend van Mallorca nadat hij bij Standard overbodig geworden was. "Toen ik naar hier kwam had ik nooit gedacht dat deze club ging degraderen. Beerschot hoort thuis in eerste klasse, maar voetbal blijft een rare sport. We hebben zeker meer kwaliteiten dan Cercle, maar zij compenseerden dat met andere zaken."

Over zijn toekomst kon Ogunjimi zich nog niet uitspreken. "Daar heb ik tot nu toe nog niet over nagedacht. Tweede klasse? (haalt schouders op) We zullen wel zien."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 3

Nieuwste reacties