Reactie Smolders: "Nu profiteren van de 'winning mood'"

Smolders: "Nu profiteren van de 'winning mood'"
Foto: © SC

Cercle Brugge is halfweg de redding. De etappe Beerschot werd alvast genomen. Tim Smolders was er alvast blij om: "Vandaag mogen we toch al een pintje gaan drinken", lachte de middenvelder.

"De eerste stap is gezet. Zoals Frederik Boi het zo mooi verwoordde: 'Als je een marathon wil lopen, moet je eerst ook voorbij de eerste tien kilometer geraken'", lachte Smolders. "Vandaag mogen we toch al een pintje gaan drinken."

De eerstvolgende etappe is nu de eindronde met de tweedeklassers. "Het wordt voor mij ook een stap in het onbekende. Maar we zitten in de winning mood en daarvan moeten we profiteren. Als je in het ritme zit, moet je daar gebruik van maken."

Onder Lorenzo Staelens werden drie wedstrijden op rij gewonnen. Iets wat Cercle dit seizoen niet eerder kon klaarspelen. "Hij heeft een paar wijzigingen doorgevoerd waarvan Carvalho en Uchebo de belangrijkste waren. Hij steunde ook meer op automatismen en legde zijn eigen accenten. Hij verdient wel heel wat respect daarmee", besloot Smolders.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 3

Nieuwste reacties